Viser informasjon om abonnementet og gyldighetsperioden

Du kan se lisensnøkkelen, abonnementsperioden og annen informasjon om abonnementet ditt.

Abonnement informasjon kan ses hvis du bruker prøveversjonen eller et abonnement.

Slik sjekker du abonnementets gyldighetsperiode og viser detaljert informasjon:

1. Åpne Kaspersky-appen.
  2. På den nederste fanelinjen trykker du på Profil
  3. I delen med abonnementet ditt trykker du påinfo-ikonet.

Det åpnes et vindu med abonnementsinformasjon, inkludert lisensnøkkel og enhets-ID.

Hvis du ser enmeny-knapp knapp i seksjonen med abonnementet, trykker du på den og velger informasjon om abonnementet.